Meer resultaten voor virtuele maagring

virtuele maagring
Maagring onder hypnose is populair VTM NIEUWS.
Delen op Facebook Delen op Twitter. Een maagoperatie om obesitas tegen te gaan is algemeen bekend, maar er bestaat ook een virtuele versie. Het gaat dan om een maagring die onder hypnose wordt geplaatst. De patiënt denkt dat hij een maagring heeft en zal daardoor minder eten en dus afvallen.
hypothecaire lening
Getuigenissen Ervaringen Over Hypnose.
Hypnose Praktijk op VTM NIEUWS Bekijk het verhaal van mijn cliënte die 14kg afviel in enkele weken met hypnose virtuele maagring. De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.
partytent
Virtuele Maagband Hoe werkt het?
Om sterk af te slanken, gebruiken we in het programma Virtuele" Maagband" 4 hypnosesessies. Tijdens de eerste sessie hebben we een gesprek over uw eetgewoonten, hoe uw eetgewoonten er uit zien; waar u het moeilijk mee hebt, wat u beter afgaat, en dergelijke.
sea life
Virtuele Maagring Maagband: Afvallen Met Hypnose.
Uw eigen virtuele maagring strakker zetten met zelfhypnose. Tijdens de sessies zal u een unieke leuke vorm van zelfhypnose leren om uw eigen maagring strakker te zetten zodat het effect van de virtuele maagring maximaal ervaren wordt. Meer weten over de virtuele maagring / maagband onder hypnose!
luchthavenvervoer
Gewicht verliezen onder hypnose Aarschot Regio HLN.
Bollen Rob De Groof brengt Linda onder hypnose en maant haar aan voortaan minder te eten. Aarschot Hypnotiseur Rob De Groof uit Aarschot beweert dat hij je een maagring kan aanmeten, zonder operatie. Iemand onder hypose brengen, er indringend op inpraten en aanmanen minder te eten volstaat.
Hypnotische of virtuele maagband Hypnoclinic.
Onze facebook pagina. Hypnotische of virtuele maagband. Wat is een virtuele maagband? Had u reeds gehoord over een virtuele maagband, voor u op deze pagina kwam? U kan het zich best voorstellen als een maagband of maagring die we in uw gedachten steken.

Contacteer ons

virtuele maagring
hypnotherapie leuven
stages hypnose
stage hypnose
stoppen met roken hypnose antwerpen
hypnose stress
hypnose voor afvallen
afvallen Antwerpen
hypnosecentrum antwerpen
hypnosecentrum belgie
virtuele maagband forum
massage centrum
afvallen met hypnose limburg